keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Jotain uutta ja vanhaa ;)

Harvoin ostan itselleni mitään uutta...no tänään ostin uudet sukset, monot ja sauvat, mutta niitä ei lasketa ja ei siitä sen enempää ;) Mutta siis itselleni jotain kivaa ja ihanaa ja söpöä, tämä koru löytyi kappahlin ale tavaroista ja tää on musta niin suloinen. Vanhaa taas kuvassa on lupaamani joulukoristeet...tai no edelleen ne roikkuvat paikoillaan :D Muistan jossain postauksessa luvanneeni jotain tuunattuja joulukoristeita postata, mut joo ei oo näkyny ja kuulunu. Kierrätyksestä olen raahannut vanhoja kirjoja kassikaupalla askarteluun. Tällaisia enkelinauhoja tein joulun alla muutamia. Osaan laminoin enkelit, mutta tässä kuvassa olevat olen molemmin puolin sivellyt ohennetulla puuliimalla, niin eivät repeä niin helposti, pinnasta tulee kiiltävä ja menevät söpösti vähän kuprulleen.

3 kommenttia:

birdiebabe kirjoitti...

Tosi kauniit joulukoristeet, ja rahaakaan ei varmasti tarvinnut juuri laittaa. Kiitos kivasta ideasta,tuollaisia voisi ensijouluun tehdä! :)

Pupu tupuna kirjoitti...

Eipä näiden tekeminen oikeastaan mitään maksanut paitsi vähän aikaa ja vaivaa :) Kirjat on kierrätyskeskuksen ilmaiset-hyllystä ja tuo narukin taitaa olla kierrätetty jo pariin otteeseen lahjanauhana :) Ajattelin ensi jouluksi tehdä lippunauhan sijasta enkelinauhan joulukuuseen, sellaisen oikein pitkän :)

Rue de la Lune kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommenttiin, hieno enkelinauha ja hyvä idea! :)