keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

3 kirppistä eikä yhtään retro-ostosta o_O

Kiersin aamupäivällä kaksi kierrätyskeskusta ja yhden ison vuokrapöytä kirppiksen. En ole koskaan aiemmin tullut näin 'tyhjin käsin' käsin kotiin :D No ihan hyvä se on joskus näinkin :) Olisihan sitä ollut kaikkea kivaakin, mutta niillä kivoilla hinnoilla ja trokareiden pöydistä. Jotain pientä kuitenkin löysin.


Myyrä muki 3e, peltipurkki muroille 2 e ja huivi 0,05e.


Ja tämä oli se päivä the löytö. Marimekon Mika Piiraisen RAJ hame justiinsa mun kokoa. Ihan uuden oloinen ja noin 0,50e jäi hinnaksi, kilohinnalla kaikki ja ostin kylpyyhkeen ja astiapyyhkeitä ja kaikki maksoivat yhteensä 2 e. Uutena tällainen on kustantanut tietääkseni yli 100euroa, että ei ehkä tämän edullisemmin voi löytöä tehdä! Mikään suuri marimekko diggari en jostain syystä ole etenkään vaatteissa ja tekstiileistä näen punaista unikkokuosista :D Jotain kivoja juttuja toki marimekollakin on, mitkä silmääni miellyttävät. Onpahan mulla nyt sitten yksi 'tätihame', täytänhän kuukauden päästä sen 30, että olihan se jo aika ostaakin! :D Oli vähän hankala kuvata itseään tämä hamonen päällä, mutta on oikeasti ihan hirmu kivan mallinen.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Vautsi mikä hame löytö! oikein sopiva hinta ;D

Rouva Kukko kirjoitti...

Myyrämuki on ihana, tuon minäkin voisin ottaa, lapset kun tykkää myyrästä kovin.

Edullisen Marimekko löydön teit, aina kivaa kun joku osaa hinnoitella oikein, eikä aina sitä Marimekko lisää.

Tupu Pupuna kirjoitti...

Tuo marimekko hamonen ei ollut erikseen hinnoiteltu, että siksi niin edullinen. Meilläpäin kierrätyskeskuksessa maksaa tekstiilit 4e/kg. Huutiksessa olen nähnyt tuota hametta myynnissä noin viidelläkymmenellä eurolla.