lauantai 16. huhtikuuta 2011

Loppuviikon kirput

 Mummola romantiikkaa peltitarjotin 2e  ja 3 räsymattoa yht. 12e. Matot tulivatkin tarpeeseen ja olivat minusta aivan ihanan kirjavat ja edulliset!
Kangaspäällysteisiä nappeja 0,80e.Juomalaseja. Nuo kirkkaat ovat riihimäenlasia, 0,20e kpl. Vihreät olivat 1e kpl.Helmitaulu lapsille 1,50e ja vanha soittorasia 0,50e. Jos en nyt ihan väärin muista, niin minulla olisi ollut tuollainen soittorasia vauvana eli olisi siis 70- luvun loppua tai 80 -luvun alusta.

Päivänkakkarakangasta mulla oli jo ennestäänkin, mutta  kun halvalla sai :)
Tytölle on löytynyt jo aikaa sitten tälläinen ihana jonkun itse virkkaama hattu 0,50 e spr:ltä, en ole vaan muistanut kuvata. Tuo tytön päällä oleva henkan paitakin on joskus löytynyt uudenveroisena 0,50e kirppikseltä :) No eipä meille kyllä uusia vaatteita juurikaan osteta, että kaikki ne lastenvaatteet kirpulta on ja samoin omani. Noita vaatelöytöjä en blogiini oikeastaan kuvaa, ellei ole retroa. Kiinnostaisiko blogini lukijoita myös tällaiset kirppislöydöt vai pidetäänkö blogi ihan puhtaasti enemmän retrossa ja vanhoissa romuissa? Itse olisin tuon enemmänkin retropainotteisen blogin kannalla :)


3 kommenttia:

pikkudidi kirjoitti...

Minulla oli ihan samanlainen helmitaulu lapsena. Kyllä sitä tuli käytettyäkin kun en kovin hyvä matikassa ollut. ;) Kivan näköistä tuo päivänkakkarakangas.

pikkukiiski kirjoitti...

Ihania löytöjä taas :)

Anonyymi kirjoitti...

Siskontytöllä s.1975 oli vauvana ihan samanlainen tipusoittorasia!geysid