keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Peltipurkkimaniaa havaittavissa

Pakkomielle pelastaa söpöset peltipurnukat ja tarjottimet, jos niitä edukkaasti löytää :) Olen minä jotain muutakin löytänyt. Hintoja yritän parhaani mukaan muistella.


Sininen aarikan purnukka. Tämä oli mun ostokseksi aika kallis... 6 euroa, mutta hetken mietittyäni päätin kuitenkin ostaa, koska ei ole koskaan sinisenä tullut vastaan. Seuraavat 3 purnukkaa ja ihanaakin ihanamman sinisen ruusutarjottimen löysin samasta pöydästä kaikki. Hintaa näillä oli 3-4,50 e kpl.
Kankaita. Tuo vihreäkuvioinen oli lastenpussilakana ja näitä ostin 3, olivat 0,20e kpl. Tuo sininen omppu on hehtaarikokoinen mekko, että riittää vaikka mihin :)Vähän elämää nähnyt tarjotin tarttui matkaan, kun hintaa vain 0,50e ja turkoosi ja keltainen on nyt meillä in :)

Lautaselle en enää muista hintaa.
10 kommenttia:

wihtori kirjoitti...

Retrot peltipurkit ja rasiat ja tarjottimet ovat minunkin heikkouteni ;) Ihania olet löytänyt. Ja tuo viimeinen kuva lautasesta..."tämä mamma täällä vihertää kateudesta" ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo totta... Minä ostin viime viikolla tuollaisen samanlaisen turkoosin tarjottimen. Lueskelin sitten tätä sun blogia ja ajattelin, että se tarjotin sopis hyvin tuonne sun keittiöön.. Ja nyt sulla on samanlainen :D

t: yhen toisen Tupun mamma

kewa kirjoitti...

NO ON KYLLÄ HERKKUJA TAAS!!!

pikkudidi kirjoitti...

Oi mitä löytöjä, varsinkin tuo alempi tarjotin! Vihreäkuvioinen pussilakana on myös kiva, eikä ainakaan liian kallis.

pikkukiiski kirjoitti...

oooh, tuo vihreä apilakangas!! aivan ihanaa (ja tähän paljon sydämenkuvia)

muutkin oikein suloisia löytöjä :)

pikkukiiski kirjoitti...

oooh, tuo vihreä apilakangas!! aivan ihanaa (ja tähän paljon sydämenkuvia)

muutkin oikein suloisia löytöjä :)

Punarinta kirjoitti...

Olet tehnyt tosi hienoja ja edullisia löytöjä. Tuota isoa peltistä sydäntarjotinta minäkin himoitsen. Turkoosi tarjotin on tosihauska , onko se englantilaista valmistetta?

gone to the beach kirjoitti...

Ihania löytöjä, purkit, emalimuki on ihana!! Pitääpä käydä kirpparilla muuten:).

Tupu Pupuna kirjoitti...

Tuon turkoosin tarjottimen pohjassa luki hämmästyksekseni GWS. Minun mummini on ollut koko ikänsä GWS:n tehtaalla töissä :)

Tiina kirjoitti...

Aii tuo ihana junakangas, samanlaista löytyy meiltä kotoa liinavaatehyllystä ja äiditä sainkin jo luvan pölliä sen, vielä se silti odottelee siellä inspistä.

Kiva blogi sulla!! <3

Ps. vastasin sähköpostiisi äskettäin niistä takin kaavoista. =)