keskiviikko 31. elokuuta 2011

Barbapapa

Mitään muuta kirppislöytöä ei tee nyt mieli esitellä, kuin tämä barbapapa sadetakki 70 -luvulta. Ihana <3 En ollut uskoa silmiäni, kun tämä ihanuus löytyi SPR:ltä ja vielä hintaan 3,60e. Ainakin meillä SPR osaa todellakin hinnoitella retrot ja siksipä tästäkin etsimällä etsin jotain isompaa vikaa, miksi olisi näin edullinen...mutta ilokseni oli lähes uudenveroinen :) Olen nähnyt näitä myös olemassa vihreällä ja sinisellä pohjalla. Tämä oli kokoa 80cm, että ei noille miun mussukoille enää mahdu, mutta jemmaan iltatähdelle ;) Hankintalistalle taitaa nyt päätyä sininen ja vihreä herrakuusveelle ja neitiviisveelle, jos sattuisi käymään niin hyvä tuuri, että jostain sellaiset löytyisi oikeassa koossa. Huutiksessa on ainakin joskus näkynyt :)

Hmm...tökkiikkö jollain muulla kuvan lisääminen postaukseen? Ihan muutaman kerran sai taas yrittää, lataa kyllä nopsaan, mutta ei sitten suostu lisäämään kuvaa postaukseen.


6 kommenttia:

n i n n u kirjoitti...

Ihana löytö ! Ja halpa.

Meillä on ollut Paddington sadetakki, mutta ei se ollut niin kiva kuin tuo.

paaltsi kirjoitti...

ihana tuo sadetakki....

Tiina kirjoitti...

Ihana! =D Ja halpa!! =O

Mulla ainakin tökkii kuvien lisääminen, lataa ne ihan normaalisti koneelta mutta kun painaa sen "lisää kuvat", alkaakin pyörittää sitä tuhannen ympyräänsä ja unohtaa koko jutun. Sit saa klikata joka kuvan uudelleen sinireunaiseksi ja lisätä uudelleen, joskus tosi monta kertaa ennen kuin onnistuu.

Anniina kirjoitti...

Ihana sadetakki. Tuolla Porin SPRllä itse joskus olleena töissä tiedän että retrot voi olla aika hintaviakin... kerran vuodessa on retro päöivät jolloin liikkeet on täynnä kaikkea retroa :)

Kirsi kirjoitti...

Mäkinnhaluuntommosen sadetakin.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Huippu söpö!!