tiistai 1. marraskuuta 2011

Ällöttävät Iltamat

Lapset halusivat juhlistaa halloweenia ällöttävillä iltamilla :D Ja olihan meillä melko spooky meininki, katseltiin kasperin kauhukoulua ja syötiin ällöttävyyksiä. Tarjolla oli mm. homeisia pullia, katkenneita sormia, silmämunia, mätäsalaattia ja pilaantunutta patonkia. Litratolkulla litkimme tiskivettä, viemärinpuhdistusainetta, likavettä ja myrkkymehua :D

Ollaan ehditty tässä syksyn aikana muuttaa naapuritaloonkin vähän isompaan asuntoon. Muuttohuumassa myin kirpputorilla puolet retroista pois, mutta ei pidä säikähtää, ne kaikista ihanimmat aarteet on tallessa ja niitä on silti kaapit pullollaan, vaikka puolet onkin poissa:) Jotenkin minulle on nyt iskenyt sellainen valtava retroähky ja tavaranpaljous ja esillä olo ärsyttää. Uusi koti onkin aika neurtraalin ja pelottavan tavallisen näköinen :D Ja uskokaa tai älkää, kirpputoreillakin olen viimeisen kuukauden aikana käynyt ehkä vain yhden kerran. Ehkä sitten jossain vaiheessa kuvia uudesta kodista, kun kaikki on löytänyt paikkansa. Tällä menolla voi mennä tovi ;D 

Mutta tässäpä kuvia meidän halloweenin vietosta :)
 Neitiviisvee nukkui näin pelottavissa tunnelmissa hämähäkinseittien ja hämiksen kanssa :)
Herrakuusveen katossa roikkui iso seitti ja kaikkea ällöttävää.

7 kommenttia:

Wihtori kirjoitti...

Apuva !
Karsean herkullista syötävää...varsinkin nuo sormet :)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on jotenkin kuvottavaa että kuolleiden muistopäivään eli pyhäinpäivään liitetään tuollaisia amerikkalaisia kotkotuksia.. yök.

Mutta lapsilla on varmaan ollut kyllä lystiä! ;)

Tupu Pupuna kirjoitti...

No mutta meilläpä ei juhlittukaan kuolleiden muistoksi vaan pidettiin kummitusjuhlat :)

Koko halloweenia meillä ei ole koskaan ennen mitenkään vietetty, mutta nyt kun lapset itse halusivat, niin tämä viikonloppu tarjosi vain loistavan tilaisuuden järjestää lapsille ällöttävät naamiaiset, kun sitä kummitus krääsää ja naamiaisasuja on kaupat pullollaan :)

Samanlaisia amerikkalaisia kotkotuksia ne taitavat olla nykyään kaikki juhlapyhät esimerkiksi joulu, johon sitten oman kuvottavan lisänsä ovat tuoneet suomalaiset ja kantavat kassikaupalla alkosta juotavaa juhliin :/ Aika harvassa kodissa sitä taidetaan viettää näitä pyhäpäiviä sen ihan perimmäisen syyn vuoksi.

Minna kirjoitti...

Heippa

Pakko kysellä, että missäpäin suomea mahtaa tehdä näin mahtavia kirppulöytöjä?


Minna

Tupu Pupuna kirjoitti...

Jyväskylän kirpputoreja kiertelen. Mutta täällä onkin paljon kirppiksiä, kahdeksan sellaista millä vähän aktiivisemmin tulee käytyä ja muilla sitten satunnaisemmin.Että valinnan varaa onneksi on.

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi. Olen tulossa Jyväskylään ensi viikonloppuna.
Missäköhän kirpuilla kannattaisi vierailla?

Minna

Tupu Pupuna kirjoitti...

Jos laitat minulle Minna viestiä puputtupuna@gmail.com tai tähän jotain osoitetta sinullepäin, niin jos suinkin ehdin, niin voin yrittää sinulle pientä listaa tehdä minkä tyylisiä kirppiksiä löytyy mistäkin :)