maanantai 2. tammikuuta 2012

Joulunpunaista

Parempi myöhään, kun ei milloinkaan ;) Olisihan noita jouluisia kuvia toki voinut vähän aiemminkin blogata, mutta kun ei ehdi niin ei ehdi :)
Mistään perinteisestä kaupan joulukoriste kräästästä en juurikaan välitä. Retroroinaa ja purnukkaa sen sijaan omistan pilvin pimein kaikissa väreissä ja ne eivät mitenkään mahdu kaikki esille yhtäaikaa, joten näin joulun aikaan esille pääsivät punaiset jutut tuomaan meille sitä joulun tunnelmaa.

Tähän kuvaan pääsi pitkästä aikaa joku kirppislöytökin. Aarikan pieni kukkatarjotin 0,50e. Minulla oli kyllä yksi jo ennestäänkin, mutten tuolla hinnalla hennonut jättää kirppiksellekään :)


  Punaisia paulapurkkeja on vino pino kaapissa jemmassa, kun eivät mahdu mihinkään. Meidän paketit näyttivät suurimmaksi osaksi tältä tänä vuonna.Herrakohtaseitsemänveen tekemä rautalanka enkeli <3 Muistitaulun olen tuunannut 3 euron kirppislöydöstä. Ihan niinkin hurja tuunaus, että kuumaliimalla pyykkipoikia kiinni ja valamista tuli ;)


Saman pikkumiehen tekemä kynttilä ja kranssi. Nuo tonttuset on muuten mummini joskus 60-luvulla tekemiä, jostain tosi tosi paksusta tapetista tehty. Sellaista hauskaa säkkikankaan tuntuista :)Joulukortit pääsivät esille näin. Retroisten jouluverhojen puutteessa vanhoista lakanoista ommellut verhot...vähän kyllä tylsät tuli minun makuuni.
Gudrun sjödenin kuvasto uusiokäytettynä ja siitä syntyi paperienkeleitä.

Joulu meillä on jo peltipurkkeja lukkuunottamatta riisuttu. Sitten alkaisikin se pohdinta mikä on seuraava esille pääsevä väri. Se oli muuten ihana se tunne, kun muutama päivä muuton jälkeen tajusin, että tuo seinien ruskean sävyinen väri on ihan väärä, että minä tuollaista halua lainkaan vaikka itse värin valitsin...ja sillähän maalattiin yksi makkari, olohuone ja yksi keittiön seinä. Arvatkaapa vaan suostuuko isäntä maalaamaan uudelleen. Joo ei ollu toivoa :D Että miun on nyt vaan elettävä erheeni kanssa.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Ihania kuvia ja kivoja purkkeja & tarjottimia!
Tuo seinävärin valitseminen ja sen onnistuminen on muuten hankalaa hommaa, kun väri näyttää seinällä ihan erilaiselta, kuin pikkiriikkisissä värikartoissa. Minullakin on ollut vaikka minkä värisiä seiniä, mutta nyt olisi tarkoitus maalata kaikki valkoisiksi (muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakkaan asuvani valkoisten seinien ympäröiminä). Kodissani on muutenkin kovin värikkäitä tekstiilejä ja esineitä, joten se voisi hiukan rauhoittaa tunnelmaa. Tai sitten olen vain tullut vanhaksi ja tylsäksi...

Maija kirjoitti...

Käy hakemassa tunnustus mun blogistani (jos haluat). Tää sun blogis on kyllä mun lemppari, tästä se innostus omaan blogiinikin taisi lähteä. Ja uusia päivityksiä pian kiitos. :-)

Jaana kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani. :)