keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

En vaan voinut vastustaa......nimittäin näitä ihanuuksia eilisellä kirppisreissulla <3
Tilanpuutteen vuoksi pakko harrastusta rajoittaa, mutta enhän näin ihanaa kesäistä perhostarjotinta  mitenkään saattanut vastustaa lumisateen keskellä. Minä näen tässä jo voileivät eväsretkellä takapihalle. Oltiin jo niiiin kesäfiiliksissä lasten kanssa, mutta sitten tuli lumi ja pilasi tunnelman...no eipähän tullut kuraa niin paljoa sisälle parina päivänä.
Mukaan tarttui myös tuo minusta niin valtavan kaunis  ISO punainen termari.


Tykkään valtavasti mustavalkokuvista ja tuo tarjotin näyttää aika veikeälle näin värittömänäkin. Voi kun osaisi vaan ottaa niitä valokuvia. * syvä huokaus* Puuttuu se taito ja kamerakin on joku muutaman kympin hp:n piip ja sen kyllä varmaan huomaa näistä blogin kuvistakin...tai no sekin edes auttaisi asiaa, jos osaisi käyttää jotain kuvankäsittelyohjelmaa, mutta ei ole alkeellisintakaan taitoa siihenkään :D Joskus olen jonkun ilmaisohjelman koneelle ladannut, mutta loppui innostus ihan siihen paikkaan, kun ohjelman avasin.


Kiirettä taas pitää, kun aloitin tänään kirppispöydän. Että valitettavasti joudutaan pikkuT:n kanssa kirppistelemään nyt koko ajan, kun pöytää pitää käydä siivoamassa. Se onkin ihan äiteen poika; V8 tuudittaa niin makeaan uneen ( siis ei äitee rattiin nuku, jos joku epäili ), että saan myllätä ja koluta kirppuja ihan rauhassa :D

Yritän taas ihan totta kunnostautua tämän blogin kanssa. Tässä käy taas varmaan niinkuin joskus ennenkin, että vähän aikaa jaksan ahkeraan päivitellä ja sitten taas laiskistun :) No jos sitä aloittaisi vaikka siitä, että tonkisi joku päivä vähän noita vanhoja esittelemättömiä kirppislöytöjä näytille.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ompa kyllä ihana tarjotin! Voi ku ittekki löytäisin tollasen, meijän likka ku on kova perhosfani (tosin hämähäkit on nyt uusin villitys). Mekin petyttiin, kevät alkoi jo olla niin pitkällä ja sitten tuli lunta. Eikä niin korkeita hankia ookkaan ollu koko talvena.
Mää oon ihan rakastunut PhotoShoppiin, sitä on ihan helppo käyttää, kunhan ensin vähän testailee. Mulla oli ennen tapana tehdä ittelleni profiilikuvia Facebookkiin, se oli mun rentoutumiskeinoni. Nyt taitaa bloggaaminen ajaa saman asian. Jos oot fb:ssä, niin tuolta pitäis nähdä niitä kuvia, ehkä, en tiiä miten toi toimii... :-)
http://www.facebook.com/profile.php?id=686787415&ref=tn_tnmn

Wihtori kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät, kun onkin huippuihana tarjotin !!! Ja vielä tuo emalikurkikippokin ;) Kaunista kaunista. Hyvää Pääsiäistä !

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tarjotin, olisi kyllä lähtenyt minunkin mukaani =) -tuula-

mustakissa kirjoitti...

Ihana tarjotin ja termari! eivät olisi jääneet minultakaan ostamatta!
Ihana on myös tämä blogisi. eksyin tänne, kun näin sinun voittaneen Romulyylin arvonnassa, enkä voinut vastustaa kurkkaamista lapsuuteni lempihahmon nimimerkin taakse. Siltä istumalta jäin tänne!
Mullakaan ei ole mitään järkkäriä, mutta tytär latasi minulle picasa 3 kuvankäsittelyohjelman. se on tosi helppo ja suomenkielinen ja sen saa ihan ilmatteeksi. Käytännössä lataa itse itsensä kun googlettaa sen. Kokeileppas ja kuvasi pääsevät uusiin svääreihin:)