sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Syntymää ja synttäreitä

Päivitetään tänään blogia nyt oikein urakalla ajantasalle.
Reilun kuukauden ikäinen pienimies, herraseitsemänvee ja neitiviisvee ovat pitäneet äidin sen verran kiireisenä, että on meinannut blogi jäädä kokonaan unholaan. No nyt korjataan asia :)
Kolmesta tunnista jäi kiinni, ettei meidän perheen poikasilla ole sama syntymäpäivä. Isoveljen toive toteutui ja pikkuveli sai ihan oman synttäripäivän päivää ennen isoveikkaa.
Kolme päivää sairaalasta kotiutumisen jälkeen juhlimme herraseiskaa hänen valitsemallaan batman teemalla. Äiti oli elämänsä kunnossa helpon synnytyksen jälkeen, joten hyvin jaksettiin juhlia :)


BaTmAn  kakkuun oli vaikka mitä kivoja visioita, mutta ajan ja tarvikkeiden puutteessa siitä tuli kuitenkin näin yksinkertainen, mutta silti sankarille mieleinen.Poppareita ja vaahtokarkkeja varten tötteröitä.Päivä ennen synnytystä näytin tältä. Aivan uskomatonta miten nopeaa tämä kuukausi on mennyt, mutta silti toisaalta tuntuu, että siitä on niin kauan, kun pienimies oli vielä mahassa :)

Ja tässä se meidän rakkauspakkaus nyt on viiden vuorokauden ikäisenä. Hurjasti on mies tästä kasvanut. Tissimaito se miehen tiellä pitää ;)
Esikoista imetin 6kk ilman korviketta, mutta lopetin kun huomasin olevani uudelleen raskaana. Neitiviisveetä imetin 2,5 vuotta ilman korviketta, kunnes eräänä päivänä sattui töissä pistostapaturma ja hepatiittirokotteen takia jouduin lopettamaan imetyksen heti. Iltatähden kanssa toivon mukaan pääsemme taaperoimetykseen asti. En siis ole mitenkään korvikemyönteinen äiti ;)
Valmiiksi jo vähän surettaa tämä niin lyhyt vauva-aika ja ahkeraan olenkin pikkuistani nuuskuttanut. Vastasyntynyt tuoksuu niin uskomattoman ihanalle.3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onnittelut nätistä pojasta koko perheelle! Meidän tyttö on kuukauden vanhempi, on ne niin ihania. :-)

kewa kirjoitti...

Oikein paljon onnea pikkupojasta!!!

Tupu Pupuna kirjoitti...

Kiitos :)