maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vihreitä löytöjä


Downsiftaajan kello, sopii myös kesälomalaiselle...jätättää siis pikkuisen. Sopii myös mulle, olen joka tapauksessa aina myöhässä :D

3 kommenttia:

Rouva Kukko kirjoitti...

Kivoja vihreitä asioita tuo vekkari varsinkin ja tietysti kankaat. Mulla oli aikoinaan samantyylinen vanha rämisevä herätyskello, joka naksahti kuuluvasti just ennenkuin se karmea räminä alkoi. Opin heräämään siihen naksahdukseen ja lopulta systeri oppi myös kun nukuttiin vielä samassa huoneessa. Joka ilta se piti vetää että pysyi ajassa. En kyllä muista mitä sille lopulta tapahtui, annoinko pois vai mitä, mutta kiva kello se oli.

Tupu Pupuna kirjoitti...

Juu meillä on kanssa koko ajan käytössä melkein samanmoinen kuin kuvassa ja joka ilta se vedetään :) Se on vähän niikuin varmistusherätyksenä aina vähän myöhemmin soimassa, kun puhelimen herätys. Tuo herätysääni on niin karsea, että ainoa mikä herättää isännän töihin, jos nukkuu sikeästi :D Ja kuuluuhan noista hauska tikitys, kun on hiljaista. On niin outoa jos sitä kuulu, kun siihen on tottunut, että melkein tekee mieli vetää se vaikkei tarviiskaan herätystä.

Satu kirjoitti...

Ihana blogi! Lisäsin heti lukulistalle.