lauantai 11. elokuuta 2012

KiRpPuJa

Hitaasti, mutta suhteellisen varmasti yritän taas näitä löytöjä bloggailla. Blogattavaa vaan kertyy, niin kuin kaikkea muutakin. Mutta aina on vaan kiire ja olevinaan vähän parempaa tekemistä. Minua kyllä ärsyttää niin suunnattomasti, että kaikki asiat on kotona lähes yhtä boheemisti, kun tämä blogin pitäminenkin.Söpösti vähän hujan hajan ja aina jotain keskeneräistä. Toki sisustusmieltymykseni muuttuvat niin tiuhaan tahtiin, ettei niissä oikein pysy aina perässä itsekään, isännästä puhumattakaan. Tietyllä tavalla olen perfektionisti (tai ainakin kuvittelen olevani) ja pidän järjestyksestä, mutta silti sisäinen peppi pitkätossuni on tiukasti vallan kahvassa ja kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun :) Tai saanko vaan laittaa kaiken lasten syyksi ja vedota näihin ruuhkavuosiin? :D

Mutta asiaan ja niitä löytöjä:

Kolme pussilakanaa kierrätyksestä kilohinnalla. Tuosta kaiken alla olevasta sinikuvioisesta tuli minun ehdoton lemppari. Lappu kertoi tanskalaiseksi ja sellaiset söpöt metalliset painonepparitkin pitämässä peiton sisällä :)

PikkuT:lle leluja, kallein taisi olla 0,20e kpl.

Arabian teemuki aika ihastuttavalla kuosilla, 3e.

Sininen sekalaisenseurakunnan astiasto sai täydennystä myös salaattikulhosta ja tuo emalikansi sopi siihen aika hauskasti.

Sarviksen majurit olivat ehkä mieltä lämmittävin löytö, 4 kpl yht. 2,5e kierrätyksestä. Yksi on tummemman punainen kuin muut, mutta eipä meillä mikään muukaan ole samaa paria. Jos jollain sattuisi olemaan näitä vihreänä ja vauvankakan värisenä, niin yhdet molempia tahtoisin ja voisin vaihtarina antaa punaiset tilalle ;)


 Vihreä kukakallinen emalikattila 0,50e ja huolellisen puunauksen jälkeen tummentumatkin katosivat :)
Keltainen aterinteline 1e.
Pastapurkki 2,5e ei retroa, mutta sopii väriltään niin hyvin meidän keittiöön ja spageteille ei vielä ollutkaan säilytyspurnukkaa.

Emalipannun sain ilmaiseksi :)Yksi kutkuttava kiva isompi löytö PikkuT:lle odottaa, että pääsisi teille itsensä esittelemään ;)
Se on vaan nyt siitä kiinni, että täti tämän blogin takana ottaisi itseään niskasta kiinni ja putsaisi ja kuvaisi löydön.

6 kommenttia:

Maija kirjoitti...

aika makeita löytöjä.
ihana toi vihree emalikattila.
henkapuita mullakin taitaa olla vain punaisena pitää tarkistaa asia.

Maija kirjoitti...

Kivoja löytöjä.
Meijän äiti sano just eilen, että ennemmin sekanen huusholli ko huamiota vaille jääneet lapset. Eli vetoo vaan ruuhkavuasiin. :-)

Rouva Kukko kirjoitti...

Ihan sama tilanne mulla, kirppisteltyjä löytyy, mutta millään vaan ei ehdi postaamaan. Oon kyllä ajatellu terästäytyä nyt näin syksyn kunniaksi, saas nähdä kuinka käy ;D

Mä oon keränny myös noita majureita, viimeksi löysin just kans punaisia. Yhtään vihreää ei taida olla mullakaan, keltaista, mustaa, punaista ja pari valkoista kylläkin.

Ihania löytöjä sulla nuo muutkin, emalit ja kaikki.

annakristiina kirjoitti...

Mikähän mahtaa olla se kaupunki ja kohde, mistä näitä aarteita löydät? Ja edullisestikin vielä! Vähän tuntuu, että laittamalla myyntiartikkelin eteen sanan Retro, voi jo sillä nostaa hintaa parikymmentä euroa. No, onneksi kaikki ei ihan ota omakseen tätä retrohömpötystä ja ovat tyytyväisiä kun tavarat häviää nurkista vaikka sitten ilmaseks. :)

Tupu Pupuna kirjoitti...

Minä kiertelen pääosin jyväskylän kirpputoreja. Kyllä täällä todellakin retrot osataan hinnoitella korkealle ja tuntuu, että joka toinen pöytä on trokarin :/ Kierrän kirppiksiä lähes päivittäin ja useamman yleensä samalla reissulla, niin väkisin jossain vaiheessa käy flaksi :D Täällä on tällä hetkellä viisi sellaista kirppistä mitä kiertelen useamman kerran viikossa ja parilla satunnaisemmin eli tarjontaakin kyllä on. Ja eihän nämä ihanuudet minkään yhden reissun saaliita ole, kun katsoo tuota huikeaa postaustahtia.

Kyllä minä venyn maksamaan joskus vähän enemmänkin, jos on jotain sellaista, mitä olen pitkään etsinyt tai muuten kovasti ihastuttaa. Etenkin silloin, kun on tehnyt monta superedullista löytöä, niin ei tunnu niin pahalta maksaa yhdestä vähän enemmän :)

Se on kyllä jännä, kun minusta taas tuntuu, että ne ovat ne muut, jotka tekevät niin huikean edullisia löytöjä :D

Taika kirjoitti...

Ihana emalikattila, meillä oli juuri tuollainen kun olin pieni! Voi että, ihana törmätä netissä vanhoihin muistoihin vaikka alkuperäinen on jo hävitetty :) Siitä vain saa paremman syyn ostella itselle korvaavia retrokattiloita useammankin kappaleen ;).