sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hyvää Pääsiäistä

Pääsiäisvärisiä kirppislöytöjä
 


 

8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihanuuksia! Mistäköhän löytyis mullekin tollanen siänilamppu? Kaikilla muilla kun näyttää jo olevan... :-)

Sesse kirjoitti...

Kivoja löytöjä!

Tupu Pupuna kirjoitti...

Voi Maija, kumpa olisikin sienilamppu <3 Keltaisesta sellaisesta minäkin kovasti haaveilen. Tuo vihreä on posliinia ja se on kukkamaljakko, maksoi 3e. Aika hauska keltaisten tulppaanien kanssa :)

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Ai, että miten ihania juttuja! Kupit, kello, jakkara ja tuo radio!!! Onko vielä toimivakin?

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Oi...paljon jurruja jotka olisin kotiuttanut!

Tupu Pupuna kirjoitti...

Jaana, vanha Philips on kyllä hellyttävä, toimiva ja soi kauniisti. Meillä on toinenkin isompi putkiradio, sellainen 'perinteisen' mallinen puukuorinen :) Olen näiden vanhojen romujen kanssa sillä tavalla tarkka, että huolin vain ehjää ja toimivaa ja käyttöön kelpaavaa, uutta meillä ei ole kuin televisio ja tietokone.

marja kirjoitti...

Mistäpäin kirppareilta vielä löytyy noita retrokuppi-ihanuuksia? Meillä Kaakossa ei tule vastaan, vaikka kuinka vahtaan:).

Perhoneito kirjoitti...

Vasta löysin tieni blogiisi ja aivan ihastuin. Ihania löytöjä ja koska kirppistely ja värikkäät asiat on itselläkin lähellä sydäntä, niin erittäin inspiroivaa katseltavaa blogisi on!
Harmittavasti kuitenkin käytät tuota vesileimaa näissä uudemmissa postauksissa ja ainakin minua se kovasti häiritsee. En jotenkin osaa tarkentaa taustalla olevaan kuvaan enkä hahmota kovinkaan helposti, mitä olet kuvannut. Onko kuviasi käytetty joskus väärin, vai miksi olet päätynyt vesileimaan? Olisi ihana seurata blogiasi jatkossakin, mutta vesileima kyllä vähän vie viehätystä :(